Overslaan en naar de inhoud gaan

Vriend worden

Vrienden van Integrale Gezondheidszorg zijn zeer belangrijk

Als Vriend verbindt u zich aan belangrijke initiatieven in de gezondheidszorg. Initiatieven waarin u samen met artsen en therapeuten werkt aan een gezamenlijk doel: álle soorten zorg beschikbaar maken voor álle mensen die daar baat bij kunnen hebben. Of het nu 'complementair' heet, of 'alternatief' of 'regulier', alle methoden die werkzaam zijn gebleken, zouden beschikbaar moeten zijn. Liefst in onderlinge samenhang en samenwerking.
Weg van het hokjes-denken, op weg naar het samen-denken. 

Als Vriend helpt u mee om de integrale gezondheidszorg in Nederland een sterkere positie te geven.

U betaalt voor een jaar slechts € 10 (meer mag ook!) en wordt dan Vriend met de volgende voordelen:

  • vier keer per jaar het digitale tijdschrift 'Wijzer Naar Gezondheid';
  • met enige regelmaat Kort Nieuws over integrale gezondheidszorg;
  • toegang tot het volledige kenniscentrum van Wijzer Naar Gezondheid;
  • 25% korting op een abonnement op het tijdschrift Medisch Dossier;
  • NIEUW: tot 25% korting op bestellingen bij De Roode Roos.

Bent u al Vriend? Log dan in voor meer informatie.

Met uw Vriendenbijdrage steunt u het werk van het Platform Integrale Gezondheidszorg, dat erkend is als ANBI (algemeen nut beogende instelling). Deze erkenning betekent dat particulieren en bedrijven donaties mogen aftrekken volgens de geldende fiscale regels. Bovendien betaalt het Platform geen belasting over erfschenkingen.

Ook Vriend worden? Vul het formulier hieronder in.

Of maak minimaal €10 over op:
- rekening NL71 TRIO 0338 5828 86
- t.n.v. Platform Integrale Gezondheidszorg
en vermeld de gevraagde gegevens in een mail
aan wng @ wijzernaargezondheid.nl.

 

Vrienden

Laat de belasting meebetalen aan uw donatie!

Wanneer u ons de komende tijd wilt blijven steunen, dan kan dat een mooi voordeel opleveren: sluit u namelijk een contract af voor minimaal 5 jaar en minstens € 10 per jaar, dan is het jaarlijkse bedrag in zijn geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (bij een eenmalige donatie is er een drempel).
Dat scheelt dan toch 16-52% van de donatie, afhankelijk van uw leeftijd en inkomen.

Hieronder vindt u een link naar het bijbehorende formulier. Vul het in, stuur het aan onze penningmeester en wij doen de rest. Let op: het contract is altijd tussentijds opzegbaar.

Door uw steun over langere tijd maakt u mogelijk dat Wijzer naar Gezondheid groeit en dat u met ons samen sterker komt te staan in het behartigen van uw belangen. Dit doen we samen met de Patiënten Federatie Nederland en verscheidene organisaties van patiënten, artsen en therapeuten.

Hartelijk dank!

Formulier openen

De basis is er ...

maar er is nog veel te doen!

Geregeld worden nieuwe artikelen toegevoegd aan deze website; zowel het kenniscentrum op deze website als de database groeien gestaag. Dat gebeurt heel zorgvuldig, zodat u kunt vertrouwen op de informatie die u hier vindt. Alle teksten worden geschreven en gecontroleerd door een team van professionals. In de database komen allereerst de meest voorkomende aandoeningen. Het kenniscentrum richt zich voor een belangrijk deel op 'wat u zelf kunt doen'.

Wilt u helpen? Word dan Vriend van Integrale Gezondheidszorg: van hokjes-denken op weg naar samen-denken.

Mede mogelijk gemaakt door

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende  tijdschriften en bedrijven. Zij hebben geen invloed op de inhoud van de verstrekte informatie.

Logo Medisch Dossier Logo Hahnemann apotheek

 Logo Roode Roos

Zoek een behandelaar

Op de websites van de artsenverenigingen kunt u zoeken naar een behandelaar bij u in de buurt.

AVIG: Zoek een integraal werkende arts (o.a. medische acupunctuur, natuurgeneeskunde, homeopathische geneeskunde, tandartsen, niet-toxische tumortherapie)

Bel de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen voor een persoonlijk advies (088-2424240 alle werkdagen en maandagavond open, normale telefoonkosten).