Overslaan en naar de inhoud gaan

Trudy Vlot

Trudy Vlot werkt vanuit haar passie voor alles wat leeft, groeit en bloeit. Zij wil gezondheid voor mens, dier en plant combineren met het bedrijfsleven. Zij rondde studies geneeskunde en bedrijfseconomie af. Sinds 2002 werkt zij als natuurarts. Zij werkt vanuit een basis van de natuur, klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) en neuro-economics, met als motto gezondheid en vitaliteit van het individu en daardoor een optimaal functioneren in het bedrijfsleven’. Behalve als arts werkt zij onder meer als auteur, adviseur, consultant, coach, opleider, docent kPNI en spreker.

Trudy Vlot

Arts met verschillende specialiteiten, waaronder kPNI, natuurgeneeskunde en homeopathie

De basis is er ...

maar er is nog veel te doen!

Geregeld worden nieuwe artikelen toegevoegd aan deze website; zowel het kenniscentrum op deze website als de database groeien gestaag. Dat gebeurt heel zorgvuldig, zodat u kunt vertrouwen op de informatie die u hier vindt. Alle teksten worden geschreven en gecontroleerd door een team van professionals. In de database komen allereerst de meest voorkomende aandoeningen. Het kenniscentrum richt zich voor een belangrijk deel op 'wat u zelf kunt doen'.

Wilt u helpen? We zoeken complementair werkende zorgverleners die teksten willen schrijven en/of controleren. 
Contact opnemen met de redactie.

Word gratis lid

Geef de integrale gezondheidszorg in Nederland een sterke positie
en laat zien hoe groot de integrale beweging is.

Geef u op en ontvang geregeld de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

Word Vriend (vanaf € 10)
en versterk de integrale gezondheidszorg!

 

Nu aanmelden

 

Mede mogelijk gemaakt door

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende  tijdschriften en bedrijven. Zij hebben geen invloed op de inhoud van de verstrekte informatie.

Logo Medisch Dossier Logo Hahnemann apotheek

 Logo Roode Roos

Zoek een behandelaar

Op de websites van de artsenverenigingen kunt u zoeken naar een behandelaar bij u in de buurt.

AVIG: Zoek een integraal werkende arts (o.a. medische acupunctuur, natuurgeneeskunde, homeopathische geneeskunde, tandartsen, niet-toxische tumortherapie)

Bel de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen voor een persoonlijk advies (088-2424240 alle werkdagen en maandagavond open, normale telefoonkosten).